Frustrerande


Jag skrev nyss ett inlägg och sen var jag trög som alltid och fick bort allting. Men jag ska ha tålamod och skriva allt igen. Jag är jävligt frustrerad..

Igår var en dag som jag kommer minnas föralltid! Det var som vanligt på jobbet och jag var ute med barnen då Fias pappa skulle lämna henne. Han tittade på mig och sa hej, då tyckte jag han liknade självaste Anders i Anders & Måns. Jag svarade med ett hej och frågade senare Helena vad Fias pappa heter. Hon svarade: " Jag vet inte men det är han tv-mannen" "Jasså det ÄR han" svarade jag. "Ja, jag vet inte vad han heter men det är han." "Anders heter han!!" Och jag blev liksom: Like OMG! Thats like so cool! Like amasing yeah!! Okej nej så sa jag inte men jag var inte sen med att skicka sms till mina nära och kära! Ja det är något jag kommer berätta många gånger ;) Anyway, efter jobbet stack jag mot ribban och där fick jag vänta på min kompis i ca en halvtimme (jag älskar dig ändå). Vi gick till bryggan där vi badade.. jag badade och hon tog sitt käringapass.. (Älskar dig ändå). Sen blev det årets första solning. Sen köpte jag en glass för 26 kronor. Något jag inte skulle gjort, men iallafall den var en Ben & Jerry's. Sedan gick jag och Caroline skiljda vägar och jag stack till västra hamnen för att möta systern. Jag gick typ runt hela västra hamnen för Fia sa inte att hon inte var på det vanliga stället. Där satt vi en stund sedan gick vi till Biblioteket där Sofia cyklade till mamma och jag och patricia gick till davidshall för att ta bussen till mamma. Där hämtade jag min cykel för att vi sedan skulle ta oss vidare till pappa. Där åt vi och efter det gick jag och la mig så trött som jag var.

Idag har jag inte gjort så mycket. Heheh jo jag somnade på jobbet.. där väckte ajg mig själv för att ajg märkte att jag drömde och om var varit en kille hade jag vaknat med stånd.. mer säger jag inte.. Efter jobbet tog jag bussen hem och kollade Starstruck med sofia, den var helt okej.. ungefär som alla av disneys nya filmer.. Walt borde vara vid liv.. han vänder sig nog i graven! Nu ska jag snart duscha men först ska ajg upp och ta en huvudvärkstablett, om vi har någon..


Så här kan en bild se ut när jag ska kolla tiden och min mobil är hemma.

Även såhär

Detta är ingen jagvillintevisamittansiktebild utan jar kollade på en väldigt söt liten pojke här.

Schtekaren själv!

Lägg märke till den snygga sanden på hakan ;D

Älska barfota!

Ego bild tagerskan själv!

Den berömda dyra glassen! Men helt okej i smaken lite för mycket JORDNÖTSSMÖR i botten bara! (Caroline fattar) ;D

Brave new water

Efter biblioteket stack jag hem och åt. Då jag fick ett hysteriskt samtal av Caroline. Mer behöver jag inte gå in på. Sedan bytade jag om till badkläder och sen drog vi mot Klagshamn där Pappa, Sofia och jag badade. Efter en stund lek med bollen stack vi upp, pappa ville ju inte missa matchen. Vi säger att det var andledningen och inte för att jag frös.. Det var faktiskt anledningen men om matchen inte funnits hade vi nog gått upp ändå.. Men nu sitter jag här nyduschad och käkar min start. Det var dock sista skålen, nu är den slut :( heh jag märkte precis att man kan göra en vårta på sina smilisar: :(. :). teheheh. Nej nu ska jag läsa och sedan gå till sängs. En jobbedag imorgon med och efter jobb ska jag bada med Caroline!

Du härliga väder

Ifall det varit min mobil som ringt precis hade jag tyckt det var lite pinsamt.. fastän man inte borde tycka det, eftersom jag inte brydde mig ett skit när hans mobil ringde på högsta? Jag bara la märke till det. Iallafall..
Jag har fått en ny handledare på dagiset och hon heter Helena. Hon jobbade där de två andra veckorna också så jag har ju lärt känna henne. Men hon lät mig iallafall gå två timmar tidigare. Plus att jag knappt behövde göra något under hela dagen, fick nästan en timmes rast. När rasten var slut fick jag sätta mig och läsa utomhus medans hon höll koll på de sovande barnen. Det är rätt chill jo.

De sanna skådespelarna ger sig tilkänna redan tidigt i barndomen, för det är då som man för första gången upplever världen som ett mysterium. Ursprunget till allt skådespeleri är improvisation inför mysteriet.
T. Navaro
The paradox of Acting

Det kanske stämmer, inget vad jag har tänkt på iallafall. Men samtidigt kanske jag inte är en riktigt skådespelare. Men det är iallafall kul.
Så står det iallafall i boken jag läser, om Marilyn Monroe. Man ska inte ta det som en själv biografi utan som en roman. Jag tycker den verkar bra. Jag har bara läst ca 40 sidor så det går lite segt men det kommer, det kommer.
Ska ta mig igenom dessa åtta hundra sidorna.

Nej nu ska jag ut i det fina vädret och läsa och vänta på Caroline.

Den berömda flytten

Nu sitter jag hos pappa och ska bo här i två veckor. Det har varit härligt att bo hos mamma i två veckor. Då går det inte så snabbt tills man måste packa igen. Nu kommer härligt härligt låten igen (A) Orkar inte göra något idag så får bli en läsdag. Fast senare efter England -Tyskland matchen ska jag bada och grilla med pappsen i klagshamn!

Jag har precis läst ut en bok om Mackie och Lillemors sista dagar tillsammans, den bjöd på en del tårar i slutet. När jag läser om folk som dör så kan jag inte undgå att tänka på de som står mig nära. Nu var det bästa kompisen som dog och jag föreställde mig att det var jag som var på Klaras begravning och jag märkte att ajg hade inte klarat av det! Jag hade storbölat som en, vem vet vad! Samma sak innan idag, jag såg på raise your voice och där dör brodern. Då kunde jag inte undgå att tänka jag på hur det skulle varit om Fia dött och fy fan vad jag böla! Jag klarar inte av sådant, döden. Som tur är har inga som står allt för nära mig dött. Men ändå har de dödsfall jag varit med om varit så in i bomben sorgliga. Usch nu tänker vi på glada saker.

Dåliga mänskor är en roman av Mary Andersson. Den utspelar sig i Malmö och har även spelats som en musikal. Jag såg musikalen när jag var liten och när mormor visade mig denna boken och sa att jag kunde få den så tänkte jag att det kunde vara kul att läsa den och minas lite av pjäsen. Dock mindes jag inte så mycket. Men jag visste hela tiden hur den skulle sluta och var beredd på det. Vi fick även skivan signerad av personen som spelade Putte Hågen i musikalen, men skivan har vi tappat bort.. fast fodralet är dock kvar. ska se om jag hittar låtarna på spotify nu. Vänta lite.. lite till.. nehej får väl kolla på youtube istället.. Nej ingen stans :( jaja, vad är en bal på slottet.. Jag får väl nöja med att hört de en gång.
Nu lyssnar jag istället på Phantom of the opera. Den är så in i helvetes bra och låtarna med!
Nu när jag inte har någon bok att läsa ska jag börja läsa Blonde istället. Det är en bok om Marylin Monroe på 862 sidor och extremt liten text.. Men det ska väl gå an om den är bra. Kommer inte på mer att skriva om.. så ska övergår till att bara chatta och lyssna på the musik ;)

Underkläder är typ skit bra!

En mysig kväll med trevligt folk! mer kan man inte begära av en lördagskväll.
Nu sitter jag här i ensamheten i mitt rum och chattar.. kanske inte så ensam ;D jag ska snart kolla lite på Mulan, den väntar på mig i Youtube fliken ;) Någon grilning blev det dock inte så mitt revbensspjäll ligger kvar i Annas kyl och den ska hon komma med imorgon! Vi hade iallafall trevligt och kollade Farsan. Josef Fares är en underbar person med en fantastisk fantasi! Han har gett och tre helt underbara filmer! Kopps, Jalla Jalla och Farsan. Ja detta får räcka för jag har skit ont i min arm

Ändrade planer

Efter lite onämnbara händelser så blev det inget av västra hamnen, isället sitter jag här i Annas hus och vi har precis köpt lite gott och ska grilla här i Annas trädgård istället. Nu ska Anna läsa lite om mat och öl för mig.. om hon kunde sätta igång någon gång och inte käka sin soya korv xD

Hur man äter sin baguett på rätt sätt:
1. Studera skorpan
2. Bryt baguetten
3. Titta på innehållet, det ska ha oregelbundna hål
4. Lita på ditt luktsinne
5. SMAKA
6. Njutttttttttttttt

host host

I bilen på väg hem sa jag, usch ska nog bara ta det lugnt idag, är skit trött! Så kommer man hem och hinner inte vara hemma i ca 20 minuter innan mobilen ringer och sen ska man istället till västra hamnen och grilla! Ja man kan ju inte säga nej till grilning! Speciellt inte om det är underbara Anna Hafström som frågar ;)

Så nu sitter jag här och har ont i halsen igen så håller på att bedöva halsen med en Mucoangin (Y)
Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn från igår :)

God dag!

Nu sitter jag här i Hjärup vid Myrnas dator. Julias päron kommer snart och hämtar oss. Då ska jag hem och typ bara chilla kankse spela lite The sims, who knows.. det var ett tag sen :(
Midsommar var helt ok även om jag tappade bort the folks en gång men det löste sig helt bra :)

Byes

Årets midsommarsara


Skål och glad midsommar!

Jag och Syster i våra härliga kransar!

flyktsoda

Jag börjar dagen med att säga att Lotta på bråkmakargatan är så grymt härlig! Det finns nog ingen självsäkrare än henne. I vanliga fall gillar jag inte folk med FÖR mycket självförtroende men hon är ju bara en figur och härligt rolig! Man måste bara älska Astrid Lindgren!

Nu sitter jag här och lyssnar på Flyktsoda med Ebba Grön! De är bra, delvis för att jag växt upp med de, delvis för att det mesta dem sjunger är så sant så sant så, och delvis för att de svänger ju!
Men ja jag vaknade för typ två timmar sedan kollade vad som fanns på tv. Det fanns inget så jag satte på vänner boxen säsong nio.. fast innan dess så fastnade jag på MTV där de visade tre musikvideon av Green day! De är också väldigt awesome och inte bara ett pojkband som vissa säger!

Efter Vänner så gick jag upp och åt och kolla litta Lotta. Nu sitter jag här och kollade min facebook. Ska snart gå ut och göra en liten midsommarkrans det är ju ett måste denna dag! Min midsommarkrans jag gjorde på dagis känns inte så jätte bra hehe även om den blev mycket fin :D

Nej nu ska jag dra

Mid sommarsager!

Efter en härlig kväll med Klara och hennes familj ska jag och syster se en film.. dock vet vi inte vilken, vi funderar på The Karate kid. Jag har hört att den ska vara bra. Egentligen är jag sjukt trött men jag vill inte vakna för tidigt imorgon. Så jag ska försöka se filmen annars så säger jag godnatt och så hörs vi!
Imorgon är det midsommar! Första midsommaren utan Ljunghusen skulle jag tro :(

Hahah rubriken! Jag skrev Mid somma och sen skulle jag bara göra typ jsabjf så blev det sager :D

Det snurrar i min skalle

Under dagarna får jag upp en massa tankar och tänker sedan, detta kan jag skriva på min blogg. Men nu när jag sitter här kommer jag inte på något.. det kanske inte är meningen att jag ska blogga. .
Men jag kan bjuda på en snabb konversation mellan två flickor på förskolan:

Flicka 1 #4: Vet du vad jag har idag?
Flicka 2 #4: Nej, vad?
Flicka 1: Prinsestrosor!
Flicka 2 (lätt avundsjuk): Får jag se?
Flicka 1 (lite osäker): ..eh.. (uppspelt) ..sen när vi går på toa!
Båda flickorna städar klart sen springer de mot toaletterna

Kvar står jag och småskrattar lite tihihiih

För att det ska se ut som att detta inlägget kan jag lägga upp en låt av Elton John som jag tycker är väldigt fin

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live
If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you
And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world
I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on
So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Hehe igen..

Glömde säga:
Är det inte helt underbart snällt av Caroline att göra min blogg såhär fin? Jag tycker det var väldigt fint och vill tacka med några ord om hu underbar hon är!
Caroline får en verkligenatt skratta! Vi har typ nästan likadan humor (även om jag kan vara taskigare) Men jag är väldigt glad för att jag bllev din vän och inte förblev din ovänn! Jag älskar dig din egotrippade elefant :D <3

Glömde

Blev frisk i min halls men nu är en ny och annan sorts halsont påväg :(

sorry about yesterday

Jo, gud! Förlåt för igår att jag inte skrev något.. men jag var faktiskt inte vid datorn igår. Efter jobbet stack jag till Klara för att sen träffa Melina vid rörsjöparken för att sen träffa Caroline vid malmborgs på Caroli för att sen trampa trampebåt i Kanalen. Det var fede mysigt och vi hade en liten fika, tjockisar som vi är, mitt ute på Kanalens mitt. Efter två timmars trampning så begav vi oss mot västra hamnen där jag och klara tog oss ett litet dopp. Carolinne ville inte bada där så vi gick till Ribban och där badade bara hon för jag blev kall på vägen och tog på mig. Sen åkte vi hem, eller ja jag åkte med Klara hem och spenderade min natt där.


Idag har jag jobbat och ätit mycket, sen gått lite i stan med Klara och Anna. Det var mycket trevligt, det är mycket trevliga flickor som jag verkligen tycker om! Det blev några fynd bla. en klänning för 99.50 på pricken! även ett bar riktigt coola leggins jag kan visa sen! Sedan cyklade jag hem..
Jag har börjat cykla extremt långsamt på senare dag. Jag har märkt att från förra veckan har jag börjat sakta ner mýcket, jag tynar bort liksom. Min domedag är nära.. Rent mentalt är jag rena fläkten där är jag superdunder bra! Men fysiskt är det en helt annan sak att snacka om.. men sen är jag ju lite förkyld och det tar väl mycket på krafterna att jobba så med barn hela tiden. Men om man tar cyklingen, jag cyklade snabbt till jobbet och hem från evenamangen i början av förra veckan men nu är det snigelfart som gäller! Jag cyklar nästan värre än de tanterna man alltid lyckas hamna bakom som cyklar så sakta men ändå lyckas håll det rakt. . man borde nästan ge de en aplåd. KLAPP KLAPP! Till och med idag när jag kom fösent till jobbet så cyklade jag långsamt, det blir inget kryss i taket iallafall. Men ja man kommer ju hem.. till slut.


Diggar ni inte mina naglar? :D

Mina wunderschöööna leggins :D


Sommaren börjar komma

Blev precis väldigt glad för jag kunde komma in på MSN! Kunde inte göra det igår och trodde det var likadant idag, men icke sa nicke ;)

Pga att detta hände glömde jag vad jag skulle skriva.. Jo!

Tycker inte ni det är så härligt när man tänker på glada, roliga eller kanske rentav lite pinsamma minnen och man bara ler sådär fånigt? Jag tycker det är så kul haha och man kan ju undra vad folk man cyklar förbi tänker på när de ser en. När jag tänker på det så börja jag skratta och då måste det se kul ut haha härligt härligt, men farligt farligt ganska varligt men oföklarligt..
Kan man säga så utan att tänka på den?

När jag nu kom hem efter jobbet så hade jag tänkt lägga med musiken på högsta och steka i solen, men icke sa nicke. Där är byggarbetare som tar upp hela  trädgården så jag fick nöja mig med en plats i skuggan på terrasen, iallafall bättre än inomhus så what what what ever!!

Nu ska Caroline Lindgren sätta in min nya design på bloggen som hon gjort :) Hon kommer ju säkert göra något inlägg om hur underbar hon är, men vad gör det? Det kommer säkert stämma x)

Ha det

härligt härligt

Idag är det sista dagen på helgen. Imorgon blir det jobb igen.. Well well, desutom har jag ont i halsen :( hehe om det varit skola hade jag ju säkert stannat hemma imorgon men inte nu! För nu är det engar som står på spel grr. Jag tycker man borde få pengar om man går i skolan, då hade det varit betydligt mer som gick till skolan iallafall!

Idag har jag varit hemma och varit rastlös så jag har tagit mig tid till at städa lite. Skulle först bara sätta in mina kläder i graderoben men det resulterade i att jag rensade min understa låda.. där har jag typ alla papper från när jag var liten. Jag tog foto på de med mest historia bakom sig :)


Detta är ett alla hjärtans dag kort som Marigona gjorde i sexan tror jag hehe. Det är en sann historia dock vi är inga fjärilar ;)
Min skåneflagga :)

Romeo och Julia var den första pjäsen jag gjorde med teater gruppen på MAF :)
Så här såg jag ut i Fyran :)a
Den är bilden klippte jag ut när jag var sur på mamma och ville att pappa skulle komma hem

En tekning jag var väldigt nöjd med :)

En tekning jag var VÄLDIGT nöjd med minns jag :) Den ville jag inte sälja

Klara var dock lite bättre på att rita än mig hehe, detta är jag det enda felet är att mitt namn är felstavat

En låt vi sjöng med kören i kyrkan och som blev en av mina favoriter :)

Detta eviga låtskrivande! Det finns fler låtar.. men denna vekade jag ju vara rätt seriös med hehe. Jag fösrökte tillomed göra om denna till engelska

Hoppas inte!

Nu sitter jag här på en lördagskväll och dricker te för att lindra min hals. Känner att jag kommer få ont i halsen. Har en sådan där slemkänsla, jobbigt värre! Iallafall så sitter jag här och kollar på skärgårdsdoktorn. Det var så längesen man såg det. Nej nu ska jag kolla vidare! Ha det


Och så en liten bild på mig där jag låtsas dricker te såklarrt ;D

Helgigt värre!

Efter en dag på stan är man några slantar fattigare men några prylar rikare. Plus så har jag köpt en lite present så nu är det bara en kvar. Iallafall så köpte jag några linnen, några slags väskor och en lite låda. Myspys!
Imorse fick jag en sådan lust att spela the sims, blev inte så för jag var sugen på att spela the sims 2 och det är inte installerat :P well well kanske blir det ändå lite spel ikväll. Gud vad jag babblar på om ointressanta saker.

Jag har inte så mycket att skriva om idag förutom att jag är förbi ett litet kapittel av mitt liv just nu och det känns för himla skönt faktiskt. Förstår inte hur jag har pallat med det i dessa veckorna. Well well, mitt liv är i en stor förändringsperiod nu känner jag. Det är mycket som ändras och bara till det bra. Så jag ska ta och tömma maskinen nu sen ska jag leva vidare. Ha det så bra så ses vi.


Gött gött

Ja nu sitter jag här på Sofias nyas dator. Den är fett nice (Y). Har precis ätit och innan dess var jag på västra hamnen och tog ett bad i det blå med Anna och Klara. Anna följde även med på teatern. Den var helt okej och skådespelarna var väldigt bra :) Vattnet var faktiskt himla skönt dock var det superkallt när man skulle opp för att sedan hoppa ner igen :D Okej min stavning på engelskan har blivit super dålig nu under sommarlovet.. har väl umgåtts med för många okunniga småbarn höhö. Iallafall nu ska jag snart se fantomen på opera tihihi najs bajs.. På tal om najs bajs måste gå på toaletten.. See ya

Lite bilder på när Jag och Anna badar, Klara fotograferar



Hej Klara!

I morse så satt jag och lekte med lego i byggvrån med Alvin, Tobias och Svante, då Alvin var jättejobbig. Jag tänkte ååh kan inte han ta semester snart? Efter en stund kom Moushira in och sa nu är detta din sista dag nu Alvin. Gissa om jag blev glad! jag kan berätta lite om Tobias och Svante. Imorse så vart Tobias väldigt upprepande. Han ville visa att han "sov" och sa "jag sover, jag sover, jag sover, jag sover" Senare sa an "Jag vaken, jag vaken, jag vaken" Och sen var det något mer men har tyvärr glömt det nu :P Svante däremot är väldigt inne på vapen. De lekte med lego igår och gjorde maskiner som sköt väldigt mycket. Senare sa Alvin (den jobbiga) "vi leker mamma pappa barn, jag är katten" Då säger Svante "Ja och jag är pappan, Vi hade ett jättestort vapen!" Jag skrattade lite för mig själv för jag hade precis tänkt på att de lekte mycket vapenlekar. Sen kom Erika in och hon är verkligen jättesöt. Igår kom jag på varför hon är så söt och det är för att hon liknar en rumpnisse tihih. Dagen har gått väldigt bra och jag börjar trivas mer och mer så jag kunde cykla hem glad.
Eller ja jag cyklade till Klara och nu sitter vi här och tittar på tv. Mitt humör blev precis lite stökig men det kommer nog gå bra. Måste bara ta reda på lite saker.
Klockan 17 ska jag på teater med Klara på MAF. Ha de

Dagliga rutin

Nu sitter jag återigen här i trädgården (i skuggan dock). Pappas balkong och en stor öl hade suttit helt fel. Men kanske om jag haft saft och bulle tihih. Har precis varit på Bio med klaris raris. BIO, PÅ EN TORSDAG? JAJA. Jag vet jag vet att bio kanske inte är det första man tänker på i detta vädret men vi hade faktiskt planerat en biodag sen förra veckan. Vi fick nämligen biobiljetter då ;D Idag vart det pannkakor till kvällsmat nam nam, innan dess vart det glass i kungsparken med även då Klara, Götteligöttgött.

Nu har jag jobbat i fyra dagar men det känns som två veckor. Då är det bara ca åtta veckor kvar då.. Jag har en och samma rutin:
Komma dit halv åtta, skriva upp det. Leka med barnen i byggvrån. Gå ut (idag gick vi till sagolekplatsen bakom biblioteket). Få in barnen, kanske leka lite. Samling, då sjunger man lite och har namnuppropning. Sedan äter vi. Sen har jag min rast som går tusen gånger så fort som resten av dagen. Leker kanske lite med barnen men oftast klipper jag någonting som de vuxna inte pallar (vilket jag gör mycket gärna för att tiden ska gå fortare, fast det gör den såklart inte) Sen är det mellis (efter typ femtio år) Sen är vi ute en liten stund om jag hinner innan jag ska gå hem vid tre. Efter att jag slutat har jag någonting planerat så det finns något att se fram emot.
Så ser mina dagar ut varje dag under ca tre veckors tid framöver.

Imorgon efter min dagliga rutin så ska jag kanske på en teaterföreställning med förmodligen Julia om hon inte kan kanske jag går dit själv om ingen annan hör av sig, eller om jag hör av mig till någon annan.
Nu ska jag snart natta mig själv. Tyvärr är jag inte så trött och min säng är inte bekvämast för tillfället.

Bad premiär

Idag fick havet sitt årliga besök utav mig. Det var najs men väldigt kallt! Det invigde jag tillsammans med Anna. Nu sitter jag här i min trädgård i det härliga vädret och har precis lirkat mig ut ur badrummet.
Jag älskar att cykla fort, då är det bara jag och min cykel. Det enda som stör efter ett tag är min dåliga kondition men den är så dålig att jag inte orkar bygga upp den. Jag älskar även att kolla ner när jag cyklar att bara se på marken som åker förbi, man får bara se till att inte krocka med de andra cyklisterna.
Varje gång jag cyklar förbi Sofielund tittar jag på min kompis ena fönster. Jag förväntar mig inte att se honom där utan jag bara kollar för att jag vet att där bor han.

När jag loggade in på MSN kom MSN-idag upp. Där stod det Erik Grönwalls nya heta musikvideo -Take me on. Jag tänkte först att han gjort en cover på Taaaaakeee meeeee ooooon, take on me. Jag tänkte att ni också skulle se den för att se om det bara är jag som tycker låten blir så mycket sämre med denna video än vad låten egentligen är.

Här är länken:
http://video.se.msn.com/watch/video/erik-gronwall-take-me-on/6fp338h1

Nu ska jag sitta här i trädgården och lyssna på musik och läsa. Men först ska jag se klart Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö.

Två dagar utav många

Jag sitter nu här på biblioteket efter att ha avslutat min andra dag på jobbet. Medans jag satte mig här märkte jag att jag har en klämma i mina leggins.. den har tydligen suttit där hela dagen hehe. Iallafall jag ska snart hoppa på cykeln igen för att ge mig av mot Julia. Hon ska få mig på andra tankar än dem jag tänker på just nu. Plus att ajg ska hämta mina betyg och min biocheck.

Biblioteket är en sådan härlig plats. Man kan sitta vid datorn här om man behöver det eller bara sitta och titta ut på det regninga vädret och människorna som flyr från det. Det ajg tycker är bra med detta stället att utav mina spenderade dagar här har jag även några dagar träffat en människa som har blivit min vän. Ja det var inte här vi träffades men det är här vi har träffats mest. Så man kan ju inte säga att jag ahr dåliga minnen härifrån. Men mest av allt gillar jag att bara sitta här och sitta kanske tänka emmellanåt men att bara titta på allt och ingenting. Men nu msåte jag nog skynda mig. Fick precis ett sms av den käraste Julia

Aj som fan!

Jag kan bara säga att jag har så in i helvetes ont i min mun för tillfället! Jag har nämligen några stygn under min tunga och varje gång jag måste dra lite i tungan gör det svenne ont! Ibumetinen har iallafall inte hjälpt ännu. Idag hade jag första dagen på mitt sommarjobb. Än känns det inte som sommarlov men vi har ju ingen skola och det gör allt! Najs bajs, barnen är söta och man ser redan vilka som vill bestämma och de som bara go with the flow som man säger. Idag jobbade jag 5 och en halvtimme ska egentligen jobba 6 timmar men vart tvungen att gå tidigare pga min tid hos läkaren. Det braiga är att det ligger väldigt nära biblioteket så kunde lämna tillbaka min skiva jag glömde lämna förr förra gången jag var där. Klara följde med mig till sjukhuset där jag gjorde mitt snipp snipp och sedan sydde i full hast. Bedövningen gjorde så jag inte kunde prata riktigt ordentligt när jag mötte min gamla lärare Yvonne Hellman. När bedövningen började slätta gjorde det bara ondare och ondare. Jag och Klara gick till hennes mammas avdelning där hon jobbar som sköterska. Där fick vi glass hihi dock gjorde det inte så jätte mycket gott för jag fick ont varje gång jag svalde. Jag cuklade hem och letade efter värktablett men kunde ej hitta några. För att inte känna smärtan så somna jag och vaknade efter två timmar när vi skulle äta. Det blev ungspannkaka med bacon, gött! Nu sitter jag är och Caroline håller på med min Design till denna bogg. Fundera på att läsa lite nu eller kolla tv.

-Hej, hur mår du?

-Jo, jag mår bra själv?
-Bra.
-Vad bra att du mår bra, men du får ha det gött! Hejdå 

det är finns många fraser inlärda i huvudet som man säger bara för att säga något fast man lyssnar inte riktigt på vad folk svarar. Innan sa min mamma sov gott, jag svarade godnatt, hon sa vi ses imorgon, detsamma svarade jag.. man brukar väl säga ja det gör vi iallafall inte detsamma, nästan som om jag var inställd på att hon skulle säga godnatt igen och sa detsamma även om hon sa något helt annat. Det finns många stunder man inte riktigt lyssnar på vad folk säger.

Iallafall.. Idag har jag mått segt och mina läppar svider.. jag har märkt att de brukar göra det när jag är trött. Igår var trevligt, jag lärde mig ett nytt kort trick! Jag vet att Fia blev nöjd iallafall.
Om 33 minuter ska jag kolla hairspray har inte sett den förut och hört att den inte ska vara så bra så man får ju ge den en chans heh.. Jag är jävligt trött så ska nog ta och sluta skriva

..sdsdh

Precis så låg jag i min säng och kollade tv, det var reklam för att ullared ska visas en gång till. Den ska gå klockan 21 varje tisdag. Det hade man kunnat titta på tänkte jag sen kom jag på att det var sommarlov och förmodligen kommer jag missa många program. Då slog det mig att jag HAR verkligen sommarlov och när det är slut så börjar jag inte längre på rörsjöskolan utan på en helt ny skola med människor jag aldrig gått på samma skola med förut. En helt ny sak som finns där och jag kan inte göra något åt det. Det jag har längtat till så länge och nu när det händer har ajg inte kunant förstå det och nu när ajg förstod det kunde jag inte röra mig jag bara låg där i sängen och tänkte på att det verkligen händer just nu om bara två månader ungefär så går jag på gymnasiet och inte på rörsjö. För tillfället gå jag inte i någon skola alls. Jag kan välja att inte börja gymnasiet alls. Det skrämmer mig att jag inte "behöver" gå i skola mer. Behöver gör jag ju men det är inte längre obligatoriskt. Men jag vet att jag kommer få det bra och trivas jätte mycket och jag längtar väldigt mycket men just nu vill jag bara ha sommar och sommarkänslan för den försvann i onsdes.

Blåsigt värre!

Just nu sitter jag i källaren och mina kusiner dansar till boom boom boom.. 1, 2.. 1, 2! Ute kan man för tillfället inte sitta.. innan blåste alla tallrikarna bort.. undrar bara hur det ska gå i kväll med ca 60 gäster he he heh..   Iaf det är sjukt vad Frida gör för sin storasyster.. vi har ingen stol vid datorn för den är där uppe hos gästerna så Frida ställde sig på alla fyra och lät Linnea sitta på henne.. när det var min tur så satt jag mig men vad fan! Kunde inte låta henne stå där och förnedras så haha sjuka systrar det där xD Just nu gäller det nostalgi musik och det är NAJS BAJS!! Jag ska nu vidare och leva livet för det ska va gött och leva annars kan det kvitta!


Linnea och Frida som dansar till Boom boom bomm :)

Bara för att!

Nu är det andra dagen på Sommalovet och snart har det börjat på riktigt.. än känns det bara som en vanlig helg. Morgonen har jag spenderat med att städa mitt rum för att det ska vara fint tills nästa gång jag kommer hit. Jag ska nämligen till mamma snart med pappa för att göra iordning till sofias 18-årsfest. Hon fyllde arton år i tisdes och jag önskar ett stort grattis i efterskott. Jag hoppas det blir en härlig kväll och senast jag kollade skulle det komma över 50 gäster som var kompisar.. + familjen. Ha det bra

Aldrig mer!

Nu är dagen här och jag kan inte fatta det. Jag kommer aldrig mer gå tillbaka till den skolan för att gå i skola och lära mig. Efter sommaren är det en helt annan skola som väntar på mig! En okänd skola med bara en jag känner eller ingen alls! Det är så många jag kommer sakna. Det var många jag fick bra kontakt med nu på slutet, lite sorgligt men en trevlig tid vi har haft :) Idag var det en avslutningsfest jag skulle gå på men det blev för många så jag stannade hemma istället, lite sorgligt att inte få avsluta detta kapitlet med alla men det går väl an och det är många jag kommer träffa i sommar + hade jag det trevligt hemma hos Julia som avslut. Många jag inte kommer träffa alls som jag har varit väldigt bra vän med och det käns sorgligt men sådant är livet man får leva vidare och jag vet att jag kommer få det riktigt härligt på Gymnasiet och förhoppningsvis kommer jag in på Heleneholm och gå där med min gammelnya vän Anna från scout tiden :) Det är bra nu och det kommer bli ännu bättre!

Ha det skönt så hörs vi en annan dag!


En stor del av klassen.. förra klassen...

Ögat var en fisk

Idag fick jag en bild av en vän som han hade ritat. När jag satt på och granskade den såg jag att ögat var en fisk och log. Jag tänkte på vårat möte och log ännu större så tänderna syntes. Några stunder på bussresan satt jag och log som en fåne och mådde helvetes bra! Jag har det bra


Somna aldrig osams med dig själv!

Igår vart det Balen, det var mycket mycket trevligt och jag vet att jag inte är den enda som tycker så! Dem som inte var där missade verkligen någonting. Tack alla för att ni hjälpte till att göra den näst näst näst nästa sista måltiden perfekt! Därför kunde jag somna glad!


Klara, Ann-Louise (min lärare 1-3) och Doris


Jag, Caroline


Jag och lovely Julia


Jag och Yousef

Om ni vill ha mer bilder säg till


Om man ändå vore lite längre!

Hej
Jag hade underbart på Green Day! De var helt enkelt superduper mega bra! Skulle inte säga nej till en till omgång ;) Så om ni någon gång får chansen så ta den!


Här kommer lite bilder från förrigårdagen :)

Joan Jett var förband tillsammans med Johnossi, tyvärr missade vi Johnossi.


Sedan började det fantastiska bandet!


Inte den bästa platsen men det funkade ändå


Billie Joe Armstrong


Kan se uppgjord ut men det är den inte


Suveräna! Här satt jag på axlarna, gud vad det var folk!

Guten tag! (eller ska jag säga Nacht)

Ni har tidigare kunnat hitta mig på saratherese.blogg.se men det var läänge lääänge sen jag bloggade där.
+ så var det felstavat

Iallafall.. I helgen ska jag se Green Day i Göteborg på Ullevi och det är jag väldigt väldigt glad för! Ibland är det rätt bra med en pappa som ha samma musik smak :)

Jag heter då Sara ;)

RSS 2.0