Coola jag

Nu är man hemma från att sova under bar himmel, fast de två sista nätterna fick det bli tält pga, regn. Ja det är skönt att vara hemma även om det var grymt mysigt att campa. Just nu sitter jag och lyssnar på Magnus Uggla och väntar på att Fia ska bli klar i duschen för att sen tvätta bort all campinlukt ur håret. Fast jag kommer inte få sova hemma idag tyvärr utan jag ska spendera natten i Ljunhusen som också ska bli underbart. Förmodligen sista natten där.. Imorgon ska vi upp tidigt och stå loppis och sälja böcker och köksredskap m.m. Det ska bli helt okej med sällskap av Systern. Jag älskar verkligen henne. Nu kommer bidler från Campingen ;)

JO förresten jag fångade en fisk!! Två gånger men det var bara den ena som kom upp över ytan..

eller nej ni får bara se fisk bilden, hinner inte nu men jag lägger kanske in bilder sen när jag kommer hem



Det var något jag tänkte

Jag satt och kollade mot Heleneholmskolan och längtade. Då slutade det att "vibrera" på bussen. Jag såg att busschaufören vred om nyckeln utan resultat. "Jävlar".."Jävla shit".. Det är faktiskt den ändå gången jag har varit med om motorstopp på bussen utan de kunnat sätta igång den snabbt igen. Men han fick iallafall gå ut och fixa vid motorn och efter ett tag så funkade det. Hehe när jag satt och väntade så kom en bil upp bredvid oss (vi hade nämligen stannat precis vid ett rödljus). Mannen i den bilen kollade på mig och skakade på huvudet. Hehe jag kunde ju inget annat än le tillbaka. Måste vara sjukt jobbigt för chaufören, en sådan press. Jag tänkte bara att nu måste vi vänta på en annan buss och fan jag orkar inte det. Men som tur var lyckade han ju sätta igång bussen igen. Resten av bussresan var jag väldigt mycket i mina egna tankar. Vilket jag tror busschaufören också var för när jag hade tryckt på knappen och det stod stanna, så höll han på att köra förbi. Eller ja han körde förbi men han stannade en liten bit längre ner på gatan så jag fick gå ca 10 meter mer! Kan ni tänka er? :O Så jää vla dålig stil!!!

Jag var påväg från stan med den bussen. Jag hade varit med Julia, vi hade inte planerat att gå till stan men vi drgos helt enkelt dit och det resulterade i örhängen och en klänning och två presentpapper.. FAN DÅ!! Jag borde sluta shoppa så mycket! Jag tror jag är påväg att bli en shoppaholic. Nu håller vi iallafall på att packa för vi ska nämligen åka och campa imorgon. Det ska bli supernajs! Just nu sitter jag vid datorn för jag skulle gå in på bo ohlson och se om de hade pressening.. deras hemsida är superdålig! Man kan inte söka på saker man kan inte ens se alla sortimet de har.. Superschlecht!!

Nu ska jag packa vidare, Auf wiedersehen!

Ironiskt nog kom jag ihåg laddaren..

När jag kom fram till södervärn skulle inte busse gå förrens om 11 minuter. Äh jag går till Sofielund då. När jag gick längs vägen så jag en man vinka till mig på andra sidan gatan. Jag vinka tillbaka så klart. Efter en kort stund såg jag att han var på väg att svänga.. NAJ tänkte jag. Jag hade iPod i och var tvungen att fråga honom vad han sa. Sätt dig här sa han och nickade åt pakethållaren. Nej, jag ska ta bussen här framme så jag går. Medans jag sa det såg jag denna osmakliga blick han följde min kropp med. Men det är ju samma blick alla andra killar och män ger här i världen så man ska väl inte anklaga bara honom. De vet väl bara inte hur man ska göra det på ett diskret eller iallafall smakfullt sätt. Iallafall så visade jag honom tydligt, med de vanliga tecknerna vi ger, att jag ville att han skulle cykla iväg. Denna man gjorde faktiskt det och det var bra att han förstod för det finns så många där ute som inte gör det eller inte vill göra det. Men nu är jag iallafall hemma hos min mobil för klumpiga mig glömde både den och överdelen och en massa annat. Men för en gångs skull tog jag med laddaren, det är faktiskt den jag brukar glömma..

Denna jävla kvinnoveckan!

Saknat mig? Klart ni har. Men jag ska bara meddela att jag inte komma blogga särskilt mycket längre. Det var inte så kul som jag trodde. Så jag bloggar bara när något speciellt ska hända, händer eller har hänt. Vi hörs för nu ska jag smörja.. haha.. in ansiktet.

Haven't you heard?

Jag är nu ensam hemma och det är ljuvligt! Än så länge iallafall.. Nu lagar jag mat.. värmer mat hehe. Men jag gör det på spisen så det är väl någonting? Ja, nu är maten klar så jag ska ut och sätta mig i det fina vädret med datorn som just nu spelar bra musik! Men först! Toadags!!

Går det att bella till allting?

När jag gick hemifrån var min väska helt tom.. nästan.. När jag kom hem senare var min väska helt full. Jag var även ca 400 kronor fattigare men det är ju så i livet, saker och ting kostar. Ja jag köpte iallafall tre slags bh. En valig och två ovanliga kan man säga hehe. En klocka, 6 st "ramar" fast utan ramar heh.. och en nessesär och en lite borste något mer? vettifan hehe JO en plånka ;) Jag härmade Julia liiiite men bara lite..

Ja ikväll är jag ensam hemma så jag vågar nog inget annat än att spela sims eller kolla tv hehe. Men det är chill! Jag och klara pratade om att åka till holma och kolla utomhusbio. Det hade varit mysigt men hon orkade inte ta sig till Malmö :( Jaa imorgon är det glasspicknick! Waheey! Und på söndag ska ajg kola lägenhet med mormor och mamma och sedan ta en sväng till Ljunghusen och fixa där. Åh Ljunghusen! DU ÄLSKADE LJUNGHUSEN! Detta blir snart något jag inte får åka till. Ja Ljunghusen för mig är ett visst hus. Jag kommer ju säkert åka till Ljunghusen men det finaste vackraste huset som gör denna sommaren till inte så lika bra som den är bara för att vi inte får våran vecka där för att den ska säljas! Elle ja den är såld.. buhuu :'(

En älskad dansar aldrig ensam

Säg det inte, säg det inte, säg det inte! "Kan du göra iordning efter maten, sara?"

Ja nu har jag iallafall gjort det. Så nu kan jag sätta mig bekvämt i stolen och bara ta det lugnt, ett litet tag iallafall..

Just de ja

Nu ska jag ta ett stort glas vatten för att släcka min törst! Det är inte jätte kul att sitta/stå i solen väldigt länge och damsuga inutti en bil.. Mycket bök och stoj men det är kul att se en skillnad när man städar! Tycker inte ni det? Att det blir mycket roligare när man kan se före och efter? Ja, man är iallafall en hundralapp rikare nu pga denna städningen. Jag tror jag hade gjort det gratis om hon frågat mig men nu erbjöd hon ju detta så då får man ju ta det! Fasst pengarna får ajg förmodligen inte före bröllopet men de står iallafall på inkassering ;) Nej nu törstar jag snart ihjäl mig, shingalong!

Detta fält måste fyllas i

Gu vilken härlig dag det var idag! Hade det super duper trevligt med mina kära vänner Julia och Richard, ja de är ju inte kära kära.. men alldeles underbara :D Först så mötte jag Julia vid Biblioteket så vi fick våran dagliga chatt (som inte är särskilt daglig längre heh). Sedan träffade vi Richard på västra hamnen där vi badade. Sedan gick vi upp men jag och Richard hoppade i när det började regna igen. Later ville vi hitta ett matställe och det blev kinabox på triangeln. Där satt vi i ca tre timmar. När vi gick därifrån satte vi oss utanför istället och käkade slush heh. Vi kom inte särskilt långt. Jaa, det va ca det vi gjorde förutom Clas Ohlsson.

Nu är jag jävligt varm och ska byta om till något lite svalare sedan ska jag gå ut och städa bilen.

.

haha, jag spelade nyss The sims. Då min gubbe blåste ut ljus på hennes födelsedag. Vet ni vad som hände då? JO, det började brinna hehe. Har aldrig varit med om att det börjar brinna när man blåser ut ljus. Aja, nu sitter jag här och klyddar med MSN, den vill inte riktigt som jag vill om man säger så. Ja jag ska väl ta och sova snart.. tror inte det kommer bli så men man kan ju hoppas hehe

Jag älskar min mamma!

Det är rätt najs, även om man blir lite rastlös så är det så himmla skönt med ansiktsmassage. Är lite seg nu så ska snart upp och dricka lite vatten. Har även lite ont i huvudet. Men det är det värt!

Jag var ju med mamma och tvättade bilen innan, det var helt okej. Fastän mamma sprutade vatten och vax på mig hehe. Nu kan jag även säga att jag tvättat en bil :D

Just ni sitter jag och bestämmer lite om morgondagen :) Ska träffa två små ,eller ja den ena är rätt stor hehe, underbara männskor!

Men nu ska jag kolla morgondagens väder så flippflopp på er

finnemang

Jag har börjat spela en massa sims igen och det är gött! Jag har precis ätit en av världens godaste maträtter! Min mamma är en ljuvlig kock! Nu ska vi dra till Wash A Car och tvätta bilen. I gengäld ska jag få lite ansiktsmassage, gud vad livet leker! <3

En vanlig dag på sommarlovet

Nyss lämnade Klara mig, vi har haft en trevlig dag med trevlig vattenspridare med mycket mera! Jag hann spela lite sims innan och jag har gjort en dålig mamma! De hatar varandra hihi. Fast de vill vara vänner men ni vet, jag är bossen så jag bestämmer ;)

Nu sitter jag här i min fina källare, den är faktiskt väldigt fin :) Kirre stökar i sitt rum, han stökar inte ner utan han fixar till det med sin flickvän Lollo. Å ensam sitter jag här och pallar inte göra ett skit! Så nu ska jag göra lite onytta och hör kanske av mig later.

Älllskaar er mina söta små bloggisläsare! Puss på er :x

host

hahaha, kom in på youtube nu! Lyssnar på hennes låt nu så jäälva bra den är! *host host* De har ju säkert mixtrat med hennes röst sjukt mycket ändå låter det inte bra.. jaja nu ska jag gå och hänga tvätt istället och om jag hinner ska jag spela The sims :)

It still hurts

Jaa, sovit i åtta timmar, helt okej väl. Vaknade klockan tio och duschade. Halv elva tog jag datorn och satte mig här. Försökte hitta hästbilderna men det gick inte. Sedan försökte jag hitta Kissies låt, men det gick inte heller..

Just nu är jag jävligt varm.. satt först ute med datorn men solen blänkte så i skärmen så satte mig här inne och här blåser ingenting men solen skiner in ändå. Bara för att jag skrev så kom det en liten vindpusst hehe. Så ja, jag ska ta och äta nu och sen sätta mig i skuggsolen på vårat nya däck ;D

Andra gången gillt, kan man säga så?

Fyfan säger jag bara! Att jag ska behöva ha den här smärtan en gång till! Orkar inte längre och hoppas med hela mitt hjärta att detta blir sista gången!

Idag har jag vaknat upp och varit extrem pissig och märkt att det regnade ute.. vilken bra första sommarlovsdag. Sedan hämtade pappa mig och vi åkte till mitt gamla jobbeställe och jag lämnade min lönelista. Sedan gick vi till sjukhuset och där var det tur i oturen. Jag följde med pappa hem och där spelade vi Wii och lite Guitar Hero. Jag är så utsvulten just nu och fisken är inte klar förräns en stund sa mamma. Så nu sitter jag här och käkar mitt päron hackat som tärningar.

Det går nästan inte att beskriva min smärta just nu! Den liksom är där men ändå inte och typ strålar i tänderna och gud det känns som om de vrids 360 grader om och om igen!

Man ska inte säga "Är du klar snart" till en som arbetar i köket!

Jag har precis haft det jätte mysigt med syster. Vi har kollat film ute på terassen i våran trädgård. The Hangover, en jävligt rolig film. Idag har Julia kommit hem och det ska bli kul att kunna träffa henne igen. Imorgon har jag sovmorgon så jävla nice! Så ring inte och väck mig för då får ni ett living hell om man säger så ;) Jag måste gå nu för annars kissar jag på mig!

Sommmmmmmmmmarr!!

Det började dugga lite och jag kände att det skulle börja regna mer men jag var ändå tvungen att cykla. Jag var så himla varm så regnet brydde jag mig inte ett dugg om. Bara härligt, och dessa vackra blixtrar man såg på avstånd gud vad härligt med sommar! Ju närmare jag kom stan desto mer börjadde det regna och jag bara älskade! Men sen tänkte jag att någonstans måste det finnas de som bara vill att åskan ska dra vidare för dessa blixtrar slår ner så nära de. Men jag fortsatte att älska.

Idag trodde jag att jag skulle få den värsta bussresan i hela mitt liv. Vi hade tagit bussen in till Kristianstad och där väntade vi på mackedonkan i ca 45 minuter. Vi gick till bussen och då fick vi en shock det var en massa människor som skulle på! Fy fan tänkte jag. Men alla kom på till och med Lexie! Jag fick stå upp men jag satte mig på kanten lite så det var inte så farligt. Jag tror alla hade samma tanke: Måste alla åka till Malmö??? Men det var inte så hemskt som jag trodde. Jag satt ner och fick sätta mina väskor vid en tjejs fötter och efter typ en timme kunde vi sätta oss på platserna. Jag tycker det är värre att gå iallafall. Men det var så jeffla hett! Jag klarade mig iallafall och nu har jag precis ätit utomhus i regnet under en markis, härligt härligt.

Yngsjö var supernice! Fint väder och helt okej i vattnet. Vi padlade kanot och vi till och med välte.. men det var kul, sen badade vi med kläderna på. Det tyckte jag var kul! Vi tuggade tuggummi och gjorde bubblor. Vi försökte köra A-Ö på servett, det gick. Men vi gjorde det ändå inte. Vi hade våra intriger, men för det mesta var det wunderschön! Jag hade det mysigt och vaknade väldigt tidigt. Men nu (om jag orkar) ska jag duxha en liten stund!

flijpa

Idag har jag varit på västra hamnen med Anna efter en dag på jobbet.. Trivs inte på detta sätllet lika bra men det är ändå bara tre dagar till.. Nu ska jag se om Twilight är så bra som alla säger. Det var längesen jag kollade ettan så jag minns den inte riktigt.. Well well vi får se :) Nu vill inte min stojasyster Sofia vänta längre

ojojoj

Jag blir alltid lika varm när jag blir alltid lika varm när jag kommer hem. Nu har jag varit hemma i ca en halvtimme. Om jag kollat på min mobil 3 minuter senare efter att jag slutat hade jag nog suttit på Västra Hamnen med Anna nu. Men det gjorde jag inte och då hade jag heller inte mött min kompis som jag inte träffat på ungefär en månad. Haha jag måste ha sett sjukt weird ut för jag blev nog lite "chockad" så jag bara pekade på honom medans jag kom cyklande mot honom. Har ingen aning om vad han tänkte när han fick syn på mig. Men jag tror.. är inte säker, men jag tror han skrek till lite. Vilket han gjorde förra gången vi möttes lite så randomly på gatan med. Jag tror inte han kände igen mig först, jag hade tyvärr min nya frilla just då.. Jag vill egentligen inte visa den förräns den är klar och inte trodde jag att jag skulle stöta på någon jag kände på min väg hem. Jag hade nästan precis ändrat den till det för på jobbet hade jag inte det så. På jobbet ska man vara en fin liten flicka hehe.. Plus att jag var helt darrig när jag pratade med honom. Jag tror det beror delvis på att han såg min frilla och delvis för att jag blev lite chockad heh. Men jag tänkte att om min frisyr inte är riktigt så hemlig längre kan jag visa den. Men kom ihåg att den inte är klar än.

Det är väldigt kul att smeka det!

Ja man ser kanske inte så bra :P

Idag ska jag nog bara chilla gunilla lite jag måste vila upp mig inför helgen hehe :D Plus jobbar pappa sent idag och det betyder ju ledig tv :D Så nu ska jag titta lite på tv:n seeeeeeyaaa

Men först kan jag visa er lite midsommar bilder



Håret..

Jag tröttnar så himla lätt på mitt hår.. nu har jjg haft likadant hår väldigt länge så jag har gjort något åt det. Ni får se det när jag träffar er.. om jag visar det förstås :D Ska låta.. nej ska inte säga för mycket :)

Imorse cyklade jag då en kilkle med röd tröja cyklade framför mig. Han var bara några meter framför mig men jag cyklade så segt så han cyklade långt långt bort. Efter ett tag märkte jag att jag var bara två meter framför honom och till och med cyklade FÖRBI honom.. Det kändes weird.

När jag cyklade hem åkte jag förbi mamma och hämtade en film som jag lånat av Amani. Jag kom hem duschade sen stack jag till Amani och lämnade filmen. Vi snackade en stund ochd et var trevligt. Vi har inte träffats på ett tag. Hon ska även till Egypten nästa vecka.

Nu ska jag till Klågerup och bada i en sjö med pappsen :) Pussar......

Scheisse!

Idag körde vi på yttre ringvägen, då jag såg över malmö tänkte jag: "Ah där är Jägersro, och där är... var är Turning Torso? ah där! Gud vad stort Malmö är!" Västra hamnen låg ju helt å shuttahejti! Sen när vi kört en bit märkte jag att det berodde på vilken vinkel man var i..

Nu sitter jag här och har precis gjort en hemlig sak, tihihihih. Idag har vi ridit Islands hästar och det var helt amasin! Tölt är en sjukt nice ridstil! Men det härlogaste var ju faktiskt när vi galoperade! Åh jag vill ha en häst! <3 Sedan åkte vi och badade och även det var kul. Jag och fia expanderade vår dans ;) Den är så fin så hihi.
Just nu planerar jag helgen. Jag skulle träffa Richard i helgen kanske. Nu ska jag till yngsjö och kanske kan jag klämma in Richard på söndag :) Vill ju inte dissa honom helt.. Jag ska nu lägga in bilden från igår. Bilder från idag kommer någon annan gång :) Då får ni se mig i ridhjälm (A)


Sofias misshandel på mig!

Märkte att jag har en underbar bild på Anna Hafström som jag inte lagt upp!


aghhhhaaahhggh! Denna nordiska hyn

Hur kan man bränna sig när man har smörjt in sig ordentligt? Jo för man heter sara och är en nordisk flicka som inte tål solen. Borde bli vampy eller något, kanske redan är det... Iallafall, pappa lagade en ljuvlig köttfärssås idag så är typ proppmätt! Plus att jag är så varm så varm så. Jag kollade en film och märkte efter typ halva att jag redan sett den. Samtidigt fastnade jag på een annan kanal så jag bad pappa spela in den. Nu ska jag gå tillbaka till tv:n och sen sova. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon! Mamma kommer lite innan ÅTTA!! Sen är det jobb igen på måndag.

Det blev inget med bilderna ikväll. förmodligen kommer de imorgon. Då kanske det tillochmed kommer bilder från ridningen! (Ý)

Slut som attans..

Nu är jag hemma från en härlig dag på stranden. Jag badade två gånger, kul kul med brottning och dans.. Min syster rev mig! Ni kan få bilder på det. Men just nu sitter jag vid min systers dator och jag vill inte lägga in bilder här, så jag sätter in de ikväll! Nu ska jag gå upp och kolla fotbollen med Pappa. Det är ju Tyskland-Argentina, vilka hejar man på då? Jo, Deutschland deutschland uber alles! Aber nicht Schweden ;) Jag vet att man inte får sjunga så längre men jag är inte Hitler och sjunger inte det i samma syfte! Det stod senast 1-0 ,när jag var där uppe,  till Tyskland och det är ljuuuuvligt! :D

Juni 30, 2010, hittade inlägget som ijag råkade ta bort! Det är lite som inte kom med så jag lägger ut detta också :)

Okej, igår var en dag jag länge kommer minnas! Orkade inte sitta vid datorn mot kvällen så jag gör inlägget nu.
Jag jobbade som vanligt. Jag var ute med barnen då Fias pappa kommer med henne. Han hälsar på mig och då tycker jag det liknar Anders i självaste Anders och Måns. Jag hälsar tillbaka och kollar lite så i smyg om det är han, för det lät som honom med. Jag pratar sen med Helena och frågar vad Fias pappa heter då svarar hon: "Jag vet inte men det är han tv-mannen" "Jasså det ÄR han" svara jag. "Ja men jag vet inte vad han heter" "HAN HETER ANDERS!!" hoho gissa om jag var snabb med att smsa detta när min pappa kom med min mobil (som jag olyckligt lämnat hemma i all hast). Anyway, detta är en historia som ajg kommer dra ett par gånger ;). Efter jobb stack jag mot ribban och där fick jag vänta i ca en halvtimme på min kompis (älskar dig iallafall). Sen gick vi till bryggan där vi badade.. jag badade hon kärringasimmade! (Älskar dig iallafall). Sen köpte jag en glass för 26 kronor.. någonting jag inte borde ha gjort men i alla fall det var en Ben & Jerry's. Sen skiljdes ajg och Caroline åt och jag stack till västra hamnen för att möta systern. Jag gick typ runt om hela västra hamnen för hon hade inte sagt att hon var på den delen vi brukade vara på när vi var små och inte de tre bryggorna. Där satt vi en stund sen gick vi till stadsbiblioteket och Fia cyklade mot mamma och jag och Patricia gick till Davidshall där vi tog bussen till mamma. Där hämtade jag min cykel och vi cyklade till pappa. Där lagade vi mat och sen så gick jag och la mig så trött som jag var.

Idag har jag inte gjort alls mycket. Jo hehe jag somnade på jobbet på min lunch så den blev en halvtimme extra. Där drömde jag och märkte att jag drömde och då vaknade jag. Om jag vatt en kille hade jag vaknat med stånd.. mer säger jag ej. Efter jobbet tog jag bussen hem sen så kollade jag och Fia på Starstruck.. fråga inte, Disney Chanell.. I alla fall, nu sitter jag här och har världs ont i huvudet och ska hoppa in i duschen men först ska jag se om vi har huvudvärkstabletter.

Bilder från igår:
Såhär ser bilder ut när jag ska kolla tiden när jag glömt min

ajaja

Idag hade jag egentligen planerat att träffa Richard, men så blev det inte. Så nu ska jag väldigt snart sticka till stranden med pappa och fia. Jag hade precis tänkt skriva att pappa skulle komma in och bli sur för att jag satt vid datorn. Han gjorde det nyss så nu ska jag sticka. Haj kaj

Låtar i hjärnan..

Har det även hänt er att ni haft en låt på huvudet?
Nej skoja bara.. Har det någonsin hänt er att ni haft en låt på huvudet och ni sjungit på den så många gånger att ni sen mixar texten? Det är skit störigt! Jag har haft nyss så träffa jag en krokodil, den går ungefär såhär:

Nyss så träffa jag en krokodil, han körde runt i en bil.
Han var så tjock och fet och blåste i trumpet.
Men svansen var så lång och bilen var så trång, så den fick ligga på ett litet flak där bak.

Till slut blev det sista såhär:

Men svansen var så trång och bilen var för lång.... Ja inte det bästa exemplet kanske men det är skit störigt!

Helg!

ÅÅhhh! nu är det denna underbara helg! Pga. mitt jobb kan jag inte se alla dagar som en underbar helg. Men nu är det bara en vecka kvar :) Idag var det en massa sorliga förväl. Först fick jag krama hejdå till Sälla. En underbart söt liten unge! Sen var det dags för Edith. Henne har jag fått kontakt på senaste tiden. Idag var vi som bäst vänner och nu måste vi säga hejdå. Lite sorgligt, jag bytte tillochmed hennes blöja (Y) När jag gick så sa jag hejdå till Helena och kramade henne. Sen var jag på väg att gå och då hör jag Myra. "Vi skulle ju säga hejdå ordentligt!" Så himla gullig! Jag hade sagt till henne innan att detta var sista dagen vi skulle ses så vi måste säga hejdå ordentligt. Så höll jag på att glömma det! Det hade varit synd, verkligen! Moushira kramade jag också hejdå sen åkte jag hem.

När jag satt på bussen kom en kille in. Han hade en liten hängig stil och skulle säkert värka mycket cool. Han sätter sig snett framför mig och jag hör att han lyssnar på musik. Inte vilken musik som helst utan dansbands musik! Haha rätt gulligt faktiskt. Att verka så stor och farlig och lyssna på sådan musik, underbart! Om jag beskriver han stil verkar det säkert mycket töntigt: Stor svart huvtröja, svarta byxor, keps (bak och fram!!!), solglasögon uppe på kepsen och håret så sticker ut lite där fram.. haha helt underbart!!

Idag ska jag vara hemma och chilla! Orkar inte göra ett endaste skit. Bara kanske kolla på lite fotboll Holland-Brasilien med pappsen. Om jag nu orkar det. Än har jag inte fått känn för fotbollen. Kansk det bir läsning eller tv-tittande i mitt rum. Känner inte att vara ute heller. Nej nu orkar jag inte skriva mer

wihoooooooooooooooooooooo!

Jag har kommit in på Heleneholm - Estetiska programmet, Teater! :D:D Sjukt glad och jag längtrar såååååååååååååååå!!!

Tro't eller ej!

När jag satt på dass läste jag lite i dassboken. Jag tänkte jag kunde skriva ner lite wako stuff :I)
Först måste jag skriva att jag har ingen aning om detta är sant!

Detta är ett "axplock av knasiga företeelser och domar...." här kommer de bästa:

  • Ett par rånare i Michigan kom in i en skivaffär och viftade med sina pistoler. Den förste , väldigt nervös, skrek: "stå still!" Då han partner rörde sig , sköt den förste rånaren honom på fläcken.

 

  • En domare i Loiseville tyckte att juryn överdrev lite då de rekomenderade ett på 5005 är i fängelse på en man som fälldes för fem rån och en kidnappning, så han sänkte straffet till 1001 år.

 

  • En kvinna stod inför rätta för en trafikförseelse. Hon tillfrågades om sitt yrke och svarade att hon var lärare. Då domaren fick göra detta reste han sig upp och sa: "Jag har väntat i åratal på att en lärare skulle komma in i min domstol." Sedan log han brett och fortsatte: "Ställ er nu där borta och skriv 'Jag ska inte köra mott rött ljus' femhundra gånger."

 

  • En advokat som försvarade en anklagad man för inbrott prövade följande försvar: "Min klient stack enbart in armen genom fönstret och avlägsnade några varor. Hans arm är inte han själv, och jag kan inte förstå hur ni kan strafaf hela individen för ett brott som endast hans arm har gjort sig skyldig till." Domaren svarade: "Det var bra formulerat, och med er logik så dömer jag den anklagades arm till ett år i fängelse. Den anklagade kan göra den sällskap, eller så kan han välja att inte göra det. Det är upp till honom." Den anklagade log och med sin advokats hjälp avlossade han sin artificiella arm, la den på bordet och lämnade rättsalen.

 

  • En rånare i Nevada var snäll och lät affärsinnehavaren ringa ett samtal, och blev mäkta förvånad när polisen dök upp en stund senare.

 

  • Somliga straffar gud med en gång. Tjuvskytten Marino Malerba dog på sekunden då kronhjorten han nyss skjutit föll ner från klippavsatsen och landadepå honom.

 

  • En inbrottstjuv i Antwerpen överraskades av husets ägare, fltdde ut genom bakdörren och klättrade över en nära tre meter hög mur. När han hoppade ner på andra sidan upptäckte han att han hadehamnat på stadsfängelsets gård.

Jaa, vad kan man säga.. det finns korkade människor (om det nu är sant vill säga).


Fort fort fort!

Nu sitter den svettiga Sara i sina bara underkläder och har precis tagit en Banan utan att hon var hungrig så nu ligger den bara där på bordet. Fy fan haha härligt med fint väder! Bara det att det var kallare i morse så jag tog på mig mycket kläder och svettades som sören nu när jag cyklade hem. IDAG CYKLADE JAG FORT!! Det var ett tag sen.. När jag kom hem så öppnade jag alla fönster och alla dörrar man kan öppna i detta huset. Till och med toalett fönstret. Fast jag stängde precis ytterdören för det kändes som om någon skulle komma in och jag är ju som sagt inte fullt påklädd. Så nu sitter jag här vidd Sofias dator och har det braa. Tyvärr har en sak kommet tillbaka som jag inte vill ska komma tillbaka och som heller inte skulle eller borde ha kommit tillbaka.. men men så är livet.

Ikväll ska jag nog till västra hamnen och vara med folk som ska grilla. Egentligen ska jag också grilla men känner inte för det idag. Så jag ska sticka dit när jag har ätit och om det är varmt då kanske det blir något kvällsdopp. De är häliga speciellt om man är i ljunghusen sent och badar näck. Tihihih Sara är lite busig idag x) nej men det är häääärligt. Jag tror det var någon slags avskeds sak till Caroline N som jag har träffat två gånger I think :o)
Nej nu får det vara nock :D

RSS 2.0